Collaborations

De collaborations zijn samenwerkingen met bekende Artists uit binnen en buitenland die eenmalig een fles voor ons maken.

De artist krijgt in een collab volledig de vrijheid om binnen de eigen stijl de fles te bewerken. Iedere collab heeft zo dan ook een eigen verhaal.

Collabs, ook wel samenwerkingen, zijn belangrijk voor de innovatie en creativiteit van ons merk.

Collaborations

Samenwerkingen zijn belangrijk voor de innovatie en creativiteit van ons merk. Dit doen wij met diverse artiesten.

Champagne is Art X Labrie Was Here

De eerste Collaboration met een famous Artist moest en zou natuurlijk uit Rotterdam komen.
– ONZE HOME TOWN –

Marcel Labrie is als mens maar ook als artiest echt Rotterdams en samen vonden we dan ook dat deze fles als thema Rotterdam moest hebben.

Zowel de kleuren als de bewerkingen zijn allemaal typisch Rotterdams geworden.

Welke Rotterdammert wil deze mega dikke vette Rotterdamse fles nou niet in zijn huis hebben!

Champagne is Art
X
Labrie Was Here

Labrie Was Here

A Night in New York. Dat is het gevoel dat Labrie meegeeft aan ieder stuk dat hij maakt. Alsof het een nacht in een steegje in NY heeft gelegen.

Marcel Labrie is als Rotterdamse kunstenaar enorm bekend onder de naam Labrie Was Here. Onder deze naam maakt hij diverse art work waaronder murals, schilderijen en meer.

“Ik wil me niet vastleggen op een bepaalde stijl of techniek. Het onderwerp bepaalt de stijl. Van fotorealistisch tot abstract. Muziek, film, de stad, het dagelijks leven, inspiratie is overal. Maar net zo belangrijk voor mij, is wat mijn werk voor een ander betekent. Kunst moet de ziel raken.

Champagne is Art X Loes van Delft

Een unieke collab met een pop art cartoongevoel.

Een combinatie van onschuldige eigenzinnigheid en een brutaal cartoongevoel. Zo worden de kunstwerken van Loes van Delft doorgaans beschreven. Zij zelf omschrijft haar stijl als een blend tussen pop-art en cartoon.

Loes van Delft

In 2012 ontving ze al de award voor Best Global Artist van het Amsterdam International Art Fair. Sindsdien heeft ze nog vele successen geboekt waaronder veel bezochte tentoonstellingen in onder andere Barcelona, Taiwan en meer.

Champagne is Art
X
Loes van Delft