Unieke fles champagne als jubileumgeschenk

Unieke fles champagne als jubileumgeschenk

Hebt u een jubileum van uw collega of werknemer en bent u op zoek naar een passend geschenk? Of het nou 12 jaar, 25 jaar, 40 jaar of langer is. Het jubileum van uw werknemer in trouwe dienst vieren is een blijk van waardering en respect.

Een luxe en persoonlijk geschenk of cadeau hiervoor vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd. Hierbij kunt u dus denken aan een boodschap, belangrijke datums, tijdlijn, trefwoorden en meer. Hier kunnen wij zelfs uw logo, huisstijl, thema en kleuren in verwerken. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Hebt u een jubileum van uw collega of werknemer of van uw huwelijk of relatie? Wij beschilderen champagnes volledig naar uw thema, logo en voorkeuren. Of het nou 12 jaar, 25 jaar, 40 jaar of langer is. Met een gepersonaliseerd en luxe geschenk als deze scoor je zeker punten op het jubileum van uw huwelijk, relatie, bedrijf of van uw werknemer.

Unieke fles champagne als relatiegeschenk

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd. Hierbij kunt u dus denken aan een logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketen. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Custom champagne

Een luxe en persoonlijk geschenk of cadeau hiervoor vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd.

Hierbij kunt u dus denken aan een boodschap, belangrijke datums, tijdlijn, trefwoorden en meer. Hier kunnen wij zelfs uw logo, huisstijl, thema en kleuren in verwerken. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer. Bekijk hieronder onze pakketten.

Voorbeelden van gerealiseerde flessen

Voorbeelden van gerealiseerde flessen