Het ideale geschenk voor een nieuw bedrijf

Het ideale geschenk voor een nieuw bedrijf

Kent u iemand die voor zichzelf gaat starten of net is begonnen? Een bijpassend geschenk om zo een gelegenheid te vieren is niet altijd makkelijk te vinden. Bij Champagneisart kunt u flessen champagne laten personaliseren door onze artist. Onze artist customized deze allemaal handmatig met graffiti en acrylpennen.

Personaliseer deze fles dus helemaal in stijl van de opening, denk aan een logo, huisstijl van het bedrijf, thema, belangrijke datums, bijpassende trefwoorden en nog veel meer. Je kan het zo gek niet maken.

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd.

Unieke fles champagne als relatiegeschenk

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd. Hierbij kunt u dus denken aan een logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketen. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Custom champagne

Een custom champagne voorzien wij dus van logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketten. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Voorbeelden van gerealiseerde flessen

Voorbeelden van gerealiseerde flessen