Luxe en gepersonaliseerd cadeau voor uw geliefde

Luxe en gepersonaliseerd cadeau voor uw geliefde

Zoekt u een uniek cadeau voor een speciaal iemand in uw leven? Overweeg dan om gepersonaliseerde champagne te geven. Dit is een luxueus en origineel cadeau dat zeker indruk zal maken.

Er zijn verschillende soorten gepersonaliseerde champagnes. Zo is het bij sommige leveranciers mogelijk om de fles of de geschenkdoos te laten graveren met een boodschap of naam. Een andere optie is om speciale etiketten te laten bedrukken met een foto of tekst naar keuze.

Wij pakken het echter anders aan. Iedere fles wordt met de hand beschilderd en bespoten met graffiti in een unieke stijl met een thema, kleuren, trefwoorden en teksten naar uw voorkeur. Hierdoor is het niet alleen een uiterst gepersonaliseerd item maar heeft het ook echt een verhaal. Doordat de fles door een kunstenaar wordt gemaakt, is het ook werkelijk een blikvanger met een persoonlijke touch. Hierdoor hebt u echt een luxe en persoonlijk cadeau dat direct opvalt.

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd.

Unieke fles champagne als relatiegeschenk

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd. Hierbij kunt u dus denken aan een logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketen. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Custom champagne

Een custom champagne voorzien wij dus van logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketten. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Voorbeelden van gerealiseerde flessen

Voorbeelden van gerealiseerde flessen