Ons verhaal

Sam Maree – Oprichter

Dit bedrijf ben ik begonnen vanuit hobby en als liefhebber.

De corona tijd heeft vast en zeker bij iedereen voor roering gezorgd, voor mij was het met name even wennen dat er geen feestjes en uit eten bij was.

Dit resulteerde in gezellige avondjes in de tuin met een klein gezelschap. En de interesse om eens te onderzoeken wat voor champagnes er bestaan en welke vind ik nu het lekkerst.

Niet zonder slag of stoot heb ik menig champagne mogen proeven het afgelopen jaar en een “hobby” was geboren. Hoe bijzonder is het wanneer je iemand hoort praten over van je hobby je werk maken, dat is iets wat ik met dit bedrijf heb weten te bewerkstelligen!

Champagne is Art is geboren,

Een champagne fles bewerkt door een kunstenaar incl. certificaat. Een kunstwerk dat zijn waarde behoud en zelfs in waarde kan stijgen, en ontzettend vet eruit ziet!

Het ideale geschenk voor je maat zijn verjaardag, slagen, trouwen, house warming, kerst noem het op. Maar ook het perfecte geschenk aan je zakenrelatie.

Wat ons namelijk echt uniek maakt is dat wij de vrije creatieve geest van de kunstenaar nog een klein beetje mogen sturen door een aantal trefwoorden van jou te benoemen. Bijv. een thema, bedrijfslogo, naam, datum of iets anders wat je graag terug ziet op de fles. Hierdoor is het een custom made kunstwerk op een champagne fles.

Het ideale geschenk voor ieder gelegenheid!

Investering in kunst

One of a Kind

Echtheidscertificaat

Vakkundige artists

Portfolio custom champagnes

Round Table Run

Een unieke autorally waarvan de opbrengsten voor het goede doel zijn. De unieke fles die wij voor hun veiling mochten maken is voorzien van hun logo en elementen naar wens.

unieke fles voor uw evenement?

Portfolio custom champagnes

Autobedrijf

Voor een autobedrijf uit Rotterdam werd deze unieke fles voorzien van custom kunst voor de verkoop van een luxe auto. De koper van de auto werd verrast met dit geschenk.

unieke fles voor uw bedrijf?

Portfolio custom champagnes

Champagne is Art

Uiteraard moesten wij voor de lancering van ons bedrijf ook een unieke custom fles hebben.

unieke fles voor uw bedrijf?

Projects

Make your space useful and different

Experience of over 10 years of successful projects on creating unique and modern interior designs all over the world.

New Interior Design Trends

Learn More