Unieke fles champagne als relatiegeschenk

Luxe relatiegeschenken

Jij bent op zoek naar luxe en bijzondere relatiegeschenken. Iets dat eruit springt en compleet anders is dan gewoon een diner cadeau of kantoorartikelen. Wij voorzien luxe champagnes van kunst op maat zodat het echt een luxe geschenk is met een persoonlijke touch. De fles word namelijk gepersonaliseerd naar de uitstraling van jouw bedrijf of zakenrelatie. Jij bepaalt namelijk wat wij erop zetten. Kortom echt wel een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk.

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd.

Unieke fles champagne als relatiegeschenk

Een luxe en persoonlijk eindejaarsgeschenk of zakengeschenk vinden is niet altijd makkelijk. U kunt bij ons één of meerdere voortreffelijke flessen champagne bestellen die onze artist met de hand beschilderd en gepersonaliseerd. Hierbij kunt u dus denken aan een logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketen. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Custom champagne

Een custom champagne voorzien wij dus van logo, huisstijl, thema, kleuren, trefwoorden, datums en meer. Deze worden dan door onze artist op de fles bewerkt met graffiti, acrylpennen en meer.

Zo heeft u een unieke fles champagne als relatiegeschenk. Tot aan september hanteren wij 10% korting. Hieronder vind u meer over onze pakketten. Let wel op de korting is al toegepast op de onderstaande prijzen.

Voorbeelden van gerealiseerde flessen

Voorbeelden van gerealiseerde flessen